روغن شتر مرغ
روغن شتر مرغ از چربی آن که به صورت لایه ای در بین پوست و گوشت می باشد به دست می آید .
این روغن به دلیل داراب ودن اسید های چرب امگا 3 ، 6 و 9 ( بدن انسان قادر به ساختن این اسید های چرب ضروری و حیاتی نمی باشد ) مصرف گسترده ای در صنایع داروئی ، آرایشی و بهداشتی دارد . همچنین یکی از موثر ترین روغنهای در مانی جهان است که به علت ربز بودن مولکول آن با سرعت فوق العاده ای پخش و از طری ق
* بدون عوارض
منافذ پوست کاملا جذب بدن می شود .
از دیگر منفعت های شگفت انگیز این روغن این نکته است که به دلیل عدم مسدود کردن منافذ پوست توسط این روغن بدون چربی دادن به پوست آن را تغذیه کرده و به حفظ و سلامت غشاهای پوستی کمک می کند .
این روغن 100 % طبیعی می باشد که خطرات ناشی از حساسیت های پوستی ( آلرژی ) را به حداقل میرساند . سازگاری روغن شتر مرغ با پوست از نظر دراماتوژیکی مورد تائید متخصصین پوست می باشد